PÅMELDINGER
Påmeldingsskjema til de forskjellige trosopplærings arrangementene 0-18 år, i menighetene i Marnardal.

TROSOPPLÆRINGS ARRANGEMENTER
Menighetene i Marnardal har et bredt trosopplærings-program for neste alle aldersgrupper. Fra skattejakt til LysVåken, ungdomskor og konfirmasjon.

STØRST AV ALT
Vi vil gi deg det som er størst av alt - intet mindre! "Størst av alt" er blitt varemerket til kirkens trosopplæring. Og logoen, som ved første øyekast ser ut som en snøkrystall, er satt sammen av hjerte, kors og anker som symboliserer tro, håp og kjærlighet.

OVERSIKT OVER UNGDOMSAKTIVITETER
Her får du en oversikt over kristent ungdomsarbeid i Marnardal i regi av menighetene og organisasjonene.

OVERSIKT OVER BARNEAKTIVITETER

BARNEKORET MIKS
Barnekoret Miks har øvelse på Laudal menighetshus annenhver tirsdag i partallsuker fra kl 17:30-18:30.

"TAKE A BREAK" UNGDOMSKOR OG KLUBB

KIRKE - SKOLE SAMARBEID

KIRKE - BARNEHAGE SAMARBEID

KONFIRMASJON

KELTISK KVELDSBØNN I ØYSLEBØ KIRKE
Hver søndag når vi feirer gudstjeneste i Øyslebø kirke, så har vi keltisk kveldsbønn kl 19:30 på søndag kveld.

SØNDAGSSKOLE PÅ LAUDAL