STØRST AV ALT

Vi vil gi deg det som er størst av alt - intet mindre! "Størst av alt" er blitt varemerket til kirkens trosopplæring. Og logoen, som ved første øyekast ser ut som en snøkrystall, er satt sammen av hjerte, kors og anker som symboliserer tro, håp og kjærlighet.

Trosopplæringsprosjektet ble vedtatt igangsatt av Stortinget i juni 2003 og går nå over fra å være prosjekt til en permanent del av kirkens arbeid. I Sandnes har fram til sommeren 2009 bare Bogafjell menighet vært en del av den offisielle satsingen.

Tildelingen gir mulighet for å ansette en del nye medarbeidere og/eller utvide eksisterende stillinger. Disse skal selvsagt drive aktiv trosopplæring, men ansattes viktigste rolle vil være å legge til rette for frivillig engasjement.

Trosopplæringsarbeidet gjelder barn og unge i alderen 0-18 år. Hensikten er å gi en bred og engasjerende opplæring i kristen tro for kirkens medlemmer.

Les gjerne mer om dette på www.storstavalt.no.